Offerte aanvragen

Palletservice

Koeriers Service Oost is uw juiste partner voor het versturen van pallets. Of u nu dagelijks of eenmalig een pallet wilt versturen, wij zijn voor u de juiste partner.

Als u uw zending voor 14:00 uur aanmeldt komen wij deze dezelfde dag bij u ophalen. De zending wordt de volgende dag voor 17:00 uur afgeleverd op het juiste adres in Nederland. Moet de pallet nog sneller op de plek van bestemming zijn? Ook dat kan! U kunt hiervoor gebruik maken van onze spoedservice.  

Wanneer u vaker pallets verstuurd met Koeriers Service Oost zult u via ons online boekingssysteem de zending kunnen aanmelden, daarnaast kunt u met dit boekingssysteem een etiket printen en de verzending via track and trace volgen.  

De kosten van het versturen van pallets zijn inclusief het ophalen, op- en overslag en het afleveren bij uw klant. Wilt  u meer informatie over het versturen van pallets ? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze medewerkers. Zij vertellen u alles wat u dient te weten over  het versturen van pallets. Direct een offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk.

 

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem