Offerte aanvragen

Pakketservice

Koeriers Service Oost staat garant voor snelle en betrouwbare levering van al uw pakketten.

Wij zijn depothouder van een fijnmazig distributienetwerk met meer dan 70 partners waardoor wij uw zendingen de volgende werkdag voor 17:00 uur overal in Nederland kunnen afleveren.

Koeriers Service Oost is een regionaal bedrijf dat iedere dag de zendingen bij u kan komen afhalen. Via de nachtelijke distributieroute zullen de zendingen die overdag zijn afgehaald naar het distributiecentrum worden gebracht. In het distributiecentrum worden de zendingen gesorteerd zodat ze naar het de juiste depothouder kunnen worden gebracht. De depothouder, die een bepaald rayon beheert, zal vervolgens zorgen voor de aflevering bij de geadresseerde op het juiste tijdstip.

Ons netwerk is gespecialiseerd in zendingen die speciale zorg behoeven zoals bloemen, wijnen, medicijnen, maar ook versgoederen zoals gebak en fruit. Het sorteerproces wordt voornamelijk met de hand uitgevoerd, waardoor wij die persoonlijke zorg aan uw zending kunnen geven die nodig is. Ook webshops maken graag en veelvuldig gebruik van onze diensten.

Uw zending wordt voorzien van een barcode waardoor online ‘track and trace’ tot de mogelijkheden behoort. Het maximale collogewicht is 30 kilo en de maximale gordelomvang is 300 cm. Uw pakketten zijn standaard verzekerd tot €450,-(excl. Verszendingen). Wanneer uw zendingen groter zijn dan bovenstaande kunt u gebruik maken van onze palletservice.

Uw zendingen zijn bij Koeriers Service Oost in vertrouwde handen!

Wilt u meer informatie over het versturen van pakketten? Neem contact op met een van onze medewerkers, zij staan u graag te woord.

 

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem