Offerte aanvragen

Packs partner Doetinchem & Eibergen

Al enkele jaren is Koeriers Service Oost de vervoerder in de regio Achterhoek en Liemers van het distributienetwerk Packs. Packs is één van de meest concurrerende en klantgerichte logistieke dienstverleners met een Benelux dekkend distributienetwerk. Een logistieke dienstverlener voor uiteenlopende leveringen aan bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland gedurende 6 dagen per week, dus óók op zaterdag.  De kracht van Packs is met name gelegen in de persoonlijke zorg die aan pakketten gegeven wordt én in de aflevering van pakketten vóór een bepaald tijdstip. Zo leveren wij dagelijks bijvoorbeeld vele bloemen, planten, wijnen, versproducten en andere kwetsbare producten af.

Dagelijks is Koeriers Service Oost met meerdere auto's onderweg om pakketten af te leveren bij de ontvangers. Daarnaast halen wij zendingen op bij onze klanten die op het gewenste tijdstip worden afgeleverd, waar dan ook in Nederland. Standaard worden zendingen afgeleverd op maandag tot en met zaterdag vóór 17.00 uur, maar het is ook mogelijk om deze af te leveren voor 12.00, 11.00 en zelfs vóór 9.00 uur.

Wanneer u meer informatie wilt over onze dienstverlening kunt u natuurlijk contact met ons opnemen via ons telefoonnummer 085- 27 36 382 of per email info@koeriersserviceoost.nl    

 

 

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem