Offerte aanvragen

Op- en overslagservice

Koeriers Service Oost is voor u de partner voor de opslag en overslag van goederen. Ook in deze kunnen wij u een oplossing bieden.

Ons pand is goed bereikbaar voor bestelbusjes en vrachtauto’s. Naast ons professionele kantoor beschikken wij over een bedrijfshal van ruim 1200m², ook is er een heftruck aanwezig voor het laden en lossen van uw goederen. Voor de opslag van onder andere pallets, folders, kranten en autobanden bent u bij Koeriers Service Oost aan het juiste adres.

U kunt op een snelle en eenvoudige manier gebruik maken van de op- en overslagservice van koeriers Service Oost. Het voordeel hiervan is dat u zowel de tijdsduur als het aantal vierkante meters met ons kunt afstemmen.

De kosten voor de op- en overslag zijn gebaseerd op de tijdsduur dat uw goederen bij ons staan en het aantal vierkante meters waar u gebruik van wenst te maken. Het is natuurlijk ook mogelijk dat wij vanaf hier uw goederen rechtstreeks bij uw klant afleveren. Bij Koeriers Service Oost zijn uw goederen in vertrouwende handen.  

Wilt u meer weten over onze op- en overslag service? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem