Offerte aanvragen

Distributieservice

Koeriers Service Oost verzorgt de distributie van onder andere pakketten, medicijnen, bloemen, kranten, witgoed, bruingoed, meubels, folders, bouwmaterialen, auto onderdelen en pallets.

Dagelijks worden er vele zendingen door ons afgeleverd. Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij voor u de juiste partner zijn. U kunt bij Koeriers Service Oost op een eenvoudige manier gebruik maken van onze distributieservice. Het voordeel daarvan is dat u hier geen omkijken meer naar heeft. Desgewenst stemmen wij met uw klant een tijdsvenster af wanneer het wordt afgeleverd. Dit voorkomt dat uw klant onnodig moet wachten op onze koerier.

Om de drukte van overdag te omzeilen is het ook mogelijk dat uw zending ’s nachts wordt afgeleverd. Het voordeel hiervan is dat als uw klant ’s morgens op het werk arriveert de zending al bij hen is. Hierdoor hoeft men niet te wachten op uw zending. 

De kosten van de distributie zijn inclusief het ophalen van uw zending, op- en overslag, het afstemmen met uw klant en het afleveren bij uw klant. Bij Koeriers Service Oost zijn uw goederen in vertrouwde handen. Wij leveren uw goederen snel, zorgvuldig en volgens afspraak af.  

Wilt u meer weten over onze distributie service? Neem contact op met één van onze medewerkers.

 

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem