Offerte aanvragen

Wie zijn wij

Koeriers Service Oost is een  jong, dynamisch familiebedrijf. Onze kernwaarden zijn: betrouwbaarheid, zorgvuldigheid, snelheid en flexibiliteit.

U bent bij ons aan het juiste adres voor:

Koeriers Service Oost garandeert het persoonlijke contact en staat 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Voor ons is het persoonlijk contact met u erg belangrijk. Door de korte lijnen binnen ons bedrijf zijn wij flexibel waardoor wij u altijd goed van dienst kunnen zijn.  Korte lijnen en een nononsens mentaliteit, dat is waar wij voor staan.

Wij realiseren ons dat iedere zending voor u belangrijk is. Wij gaan dan ook zorgvuldig met uw zending om. Door onze track and trace kunt u uw zendingen volgen vanaf het moment dat wij het bij u ophalen tot het moment dat we het bij uw klant afleveren.

Onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat wij voor u de juiste partner kunnen zijn. Koeriers  Service Oost beschikt over betrouwbaar en representatief personeel. Ze zijn flexibel en staan garant voor de snelle afhandeling van uw verzending.

Ons wagenpark bestaat uit diverse vervoersmiddelen, zo beschikken wij over personenauto's, bestelbusjes en vrachtauto's. Uiteraard bestaat de mogelijkheid, indien vereist, om een aanhangwagen aan te koppelen. 

Wanneer u meer wilt weten over Koeriers Service Oost kunt u contact opnemen met één van ons medewerkers.

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem