Offerte aanvragen

Brievenbuspakket

In samenwerking met diverse logistieke dienstverleners introduceert Koeriers Service Oost een revolutionaire nieuwe service: Brievenbuspakketten met GPS voor ontvangst!

Bij aflevering van deze zendingen van brievenbusformaat worden door middel van een geavanceerde scanner de GPS coördinaten en het tijdstip opgeslagen zodra de vervoerder de zendingen in de brievenbus heeft afgeleverd. De GPS gegevens zijn vervolgens voor de opdrachtgever zichtbaar via ons online boekingssysteem.

Met deze dienstverlening lanceert Koeriers Service Oost in Nederland een unieke dienst als concurrent voor bijvoorbeeld aangetekende post. Het is een primeur!”. Door gebruik te maken van de GPS techniek van de moderne scanners, die eerder dit jaar in gebruik zijn genomen, kan de zending zonder aan te bellen bij de ontvanger en zonder handtekening voor ontvangst toch ‘gegarandeerd’ door de vervoerder worden afgeleverd en kunnen wij Proof of Delivery (POD) informatie aan onze klanten verstrekken.

Deze dienstverlening zal ook voordeliger zijn dan traditionele pakketzendingen die niet door de brievenbus afgeleverd kunnen worden. Koeriers Service Oost hanteert voor de brievenbuspakketten de gebruikelijke maximale brievenbus afmetingen van 38 x 26,5 x 3,2 cm en de zending mag maximaal 2 kilo wegen.

Wij zijn ervan overtuigd dat deze dienstverlening van grote waarde kan zijn voor veel bedrijven. “Voor banken en verzekeringsmaatschappijen, maar ook voor de zakelijke dienstverlening zoals het notariaat, accountants en de advocatuur is het een betrouwbaar en voordelig alternatief”.

Bij Koeriers Service Oost zijn uw zendingen in vertrouwde handen. Wij halen de zending bij u op en leveren deze bij de geadresseerde op het juiste tijdstip af. Wanneer u uw zendingen met Koeriers Service Oost verstuurd heeft u hier geen omkijken meer naar.

Wilt u meer weten over onze nieuwe dienstverlening? Onze medewerkers staan u graag te woord.

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem