Offerte aanvragen

Bezorgservice

Koeriers Service Oost ondersteunt u ook bij uw bezorgservice. Het komt voor dat goederen te groot of te onhandig zijn om zelf te vervoeren. Maar het kan ook zijn dat het niet in uw auto past, of dat het u gewoonweg aan tijd ontbreekt, of dat u het tijdelijk wilt opslaan. Wij bieden u de juiste oplossing!

Koeriers Service Oost verzorgt de bezorgservice voor bouwmarkten, bouwmaterialen groothandels, woonwinkels, bloemisten, elektronica winkels, auto onderdelen, etc.

U kunt hierbij denken aan incidentele of vaste leveringen. Om te voorkomen dat wij voor een gesloten deur staan is het mogelijk dat wij met uw klant een afleverdatum en een gericht tijdvenster van 2 uur afstemmen.Wanneer uw zending nog sneller bij uw ontvanger moet zijn kunt u uiteraard ook gebruik maken van onze spoedservice.U kunt bij Koeriers Service Oost eenvoudig uw bezorgservice onderbrengen. Het voordeel hiervan is dat u hier zelf geen omkijken meer naar heeft.

De kosten van onze bezorgservice zijn inclusief het afhalen, op- en overslag, het afstemmen met uw klant en het afleveren.Bij Koeriers Service Oost is uw bezorgservice in goede handen. Wij bezorgen uw goederen snel en volgens afspraak.

Wilt u meer informatie over onze bezorgservice? Neem contact op met één van onze medewerkers.

Meer weten?

Ik sta u graag te woord!

  • Betrouwbaar
  • Zorgvuldig
  • Flexibel

088 - 27 36 382

Naam: (*)
Bedrijfsnaam:
E-mailadres: (*)
Telefoonnummer: (*)
Stel uw vraag:
Velden met een * zijn verplicht
Koeriers Service Oost Koeriers Service Oost 085 - 27 36 382
Kiefteweg 6 Industriestraat 15c info@koeriersserviceoost.nl
7151 HT Eibergen 7005 AN Doetinchem